تاریخ انتشار: نوامبر 28, 2018نویسنده: دسته بندی: کودک, روانشناسی
۷ پیشنهاد برای بالا بردن روحیه اشتراک گذاری کودکان

کودکی که از سنین کم حس به اشتراک گذاری را آموزش می بیند در آینده نیز در ایجاد ارتباط بین دیگر افراد هیچ مشکلی نخواهد داشت. این مشکل حسادت و کم بودن حس به اشتراک گذاری در خانواده تک فرزندی بسیار زیاد می باشد. به عنوان پدر و مادر و یا مراقب کودک در این مقاله سعی شده است  به 7 مورد که بتواند به شما کمک کندرتا در ایجاد حس به اشتراک گذاری کودکتان کمک کنید اشاره گردد.

اشتراک گذاری کودکان

حس به اشتراک گذاری کودکان  را از همان سنین کوچکی یاد بدهید:

بنا به گفته متخصصان تعلیم و تربیت و روانشناس کودک ،آموزش حس اشتراک گذاری در سنین پایین تر بسیار راحت تر بوده و برای کودکان در محدوده 3 سال این یادگیری مناسب ترین زمان می باشد. طبیعتا خانواده ها در آموزش این مورد بخصوص برای کودکان کم سن با سختی های بی شماری مواجه خواهند شد ولی از آنها انتظار می رود که به خاطر آینده و روابط فرزندانشان صبور باشند. معمولا کودکان در سنینی از زندگیشان دوست دارند همه چیزها برای خودشان باشند و  تمام وسایل را مختص خود می دانند. ولی تشویق اشتراک گذاری کودکان یکی از راه هایی هست که می توانید این حس را در آن ها ایجاد کند. اگر کودکتان یک چیزی را به اشتراک می گذارد با گفتن کلماتی خاص او را تشویق کرده تا این کارهای خود را به خاطر تشویق های بیشتر تکرار کند. چون برای کودکان در این سنین تشویق و تمجید بیشتر از حسادتشان قابل توجه می باشد.

اشتراک گذاری کودکان

اشتراک گذاری کودکان: اجازه ندهید کودکتان خودخواه باشد

تقریبا می توانید به عنوان فردی که وظیفه پرستاری از کودک را بر عهده دارید دقت داشته باشید که همه کودکان خودخواه می باشند. ولی در این میان وظیفه اصلی خانواده ها و پرستار کودک خوب این است که حس  به اشتراک گذاری  کودکان را تقویت نماید. به این صورت ممکن است که در مقابل چشم کودکان خود، چیزهایی که به خودشان عاید می باشد به دیگران تعارف کرده تا کودکانتان این حس به اشتراک گذاری را ببینند و در مقابل هم آن حس خوشحالی طرف مقابل را به عینه درک کنند. یکی از این مواردی که کودک باید به اشتراک بگذارد احساسات عاطفیش می باشد و خانواده به خصوص پدر و مادر باید این اشتراک احساساتشان را به کودکان خود به صورت تجربی با رفتارهای خوب و حرکات خوب به نمایش بگذارند. در مواردی بچه ها دوست دارند که تنها فرزند خانه باشند و دلیل این را هم ترس از کم محبتی خانواده نسبت به خودشان بعد از تولد کودک جدید است. باید این حسی که محبت خانواده چیزیست بی انتها را به کودکان خود بیاموزیم.

اشتراک گذاری کودکان

اشتراک گذاری کودکان: نقش بازی کردن برای کودکان

به عنوان پرستار بچه اگر کودکتان در سنینی قرار دارد که به طور مستقیم از رفتارهای شما تاثیر می پذیرد می بایستی به این نکته توجه ویژه داشته باشید.زیرا که کودکان بیشتر از حرف زدن از اعمال بزرگترها الگو برداری می کنند. این بدین معنی می باشد که کل اعضای خانواده در آموزش کودک نقش دارند. در مقابل به اشتراک گذاری کودکان بی تفاوت نباشید و دایما با تعریف و تمجید پاسخ مناسبی را به کودک بدهید. این علاوه بر این که می تواند به احساس مهر و محبت بیانجامد بلکه می تواند زمینه به اشتراک گذاری کودکان را تقویت نماید.

اشتراک گذاری کودکان

اشتراک گذاری کودکان: کودکتان را برای آموزش حس به اشتراک گذاری وارد بازی های گروهی کنید

بازی کردن برای کودکان یکی از مهترین جذابیت هایی دوران کودکی محسوب می گردد. کودکان خود را وارد بازی های کودکانه با هم سن و سالهای خود کرده و سعی می کنند که  این بازی ها جنبه گروهی داشته باشد تا حس به اشتراک گذاری کودکان هم به صورت غیر مستقیم و هم به صورت گروهی آموزش داده شود. یکی از این بازی ها، گل بازی کردن یا بازی با اسباب بازی های ماشین آلات می باشد. در این نوع بازی ها کودکتان یاد می گیرد که یک کار گروهی انجام بدهد و برای انجام این کارهای گروهی نیاز به ارتباط بین افراد و همان اشتراک گذاری کودکان دیده می شود. چون که به تنهایی نمی تواند بازی کند.

اشتراک گذاری کودکان

اشتراک گذاری کودکان: رفتارهای مناسب، تشویق و تقدیر را برای کودکان خود بیاموزید

شما یک الگوی کامل برای کودکتان محسوب می شوید. کودک دوست دارد رفتارهایی مشابه شما را انجام بدهد و حرکاتش در راستای حرکات شما تنظیم نماید. به همین منظور رفتارهایی درست را انجام بدهید. اگر دوست دارید کودکتان این حس به اشتراک گذاری را داشته باشد پس لازمه آن این است که خود شما هم این احساس را نسبت به اطرافیان خود داشته باشید.

اشتراک گذاری کودکان

اشتراک گذاری کودکان: برای کودکان خود زمان صرف کنید

شاید بعضی چیزها بخصوص اسباب بازی هایی که تازه خریده شده، برای کودکتان خیلی مهم باشد و شاید نخواهد با کسی آنها را به اشتراک بگذارد. پس خانواده موظف هست برای کودک خود وقت گذاشته و با آنها بازی کنند و در حین بازی به کودک خود یاد بدهند که بهترین چیزهارا نیز می تواند به اشتراک بگذارد. یا به کودک خود یاد دهند اسباب بازی های کهنه و آن هایی که دیگر با آن ها بازی نمی کند را می تواند به دوستان خود هدیه بدهد و آن ها را به اشتراک بگذارد. به کودکتان یاد دهید همان طوری که شما وقت خود را برای آن ها صرف می کنید و این یک نوع اشتراگ گذاری زمان است، در مقابل می خواهید کودکتان نیز این حس به اشتراک گذاری را یاد بگیرد.همان طور که در بالا نیز ذکر گردید اشتراک گذاری کودکان با یادگیری انجام می گردد.

اشتراک گذاری کودکان: توصیه هایی برای به اشتراک گذاری احساسات و محبت بین کودکانتان

برای کودکانی که در خانواده تک فرزند زندگی می کنند حس حسادت و خودخواهی به نسبت خانواده های پر جمعیت بسیار زیاد می باشد. شاید یکی از دلایل آن می تواند تنهایی و نداشتن هم بازی در طول روز باشد. برای همین در کودکانی که دارای خواهر یا برادر بزرگتر هستند می توانید حس به اشتراک گذاری بسیار بالاتری را نظاره گر باشید. البته این حس حسادت  را می توان در کودکانی که صاحب خواهر یا برادر کوچک تر از خود هستند نیز  مشاهده کرد و این ناشی از ترس از این است که از طرف خانواده کمبود محبت احساس گردد. همان طوری که در بالا اشاره گردید بین کودکان خود این حس را ایجاد کنید که محبتتان بی طرف بوده و بین فرزندان اصلا هیچ تفاوتی وجود ندارد. اگر کودکتان نمی خواهد چیزی را بین دیگر بچه هایتان به اشتراک بگذارد به هیچ وجه با آن ها برخورد بدی نداشته باشید بلکه به آن ها آموزش دهید که حس به اشتراک گذاری باعث تحکیم رابطه بین خواهر و برداری شده و این حس یکی از بهترین حس های دنیا می باشد.

موسسه پرستاری پرستار اول

چنانچه نیاز به مشاوره و راهنمایی در مورد خدمات پرستاری؛ دارید کارشناسان ما به‌ صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.