تاریخ انتشار: سپتامبر 9, 2018نویسنده: دسته بندی: سالمند
پرستار سالمند باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

ویژگی های پرستار سالمند یعنی چه؟ مراقبت از سالمند چه مواقعی نیاز محسوب می شود؟ یک زمانی فرا می رسد که اعضای خانواده این احساس را می کنند که از نزدیکان آنها که عموما دوران سالمندی را سپری می کنند نیازمند مراقبت تخصصی و پرستار سالمند می باشند. در این زمان که افراد دوران سالمندی را سپری می کنند ممکن است با مشکلات عدیده جسمی و روحی مواجه باشند. مشکلاتی از قبیل افسردگی,  پارکینسون, آلزایمر تحرک پایین یا بی تحرکی خشک شدن عضلات,  ضعف حافظه, بی اشتهایی یا پر اشتهایی و … .

ویژگی های پرستار سالمند

مراقب سالمندی که شما خواهان استخدام آن هستید باید دارای چه ویژگی های جسمی و روحیه ای باشد؟ یا به عبارتی دیگر ویژگی های پرستار سالمند چه باید باشد تا بتواند بدون اینکه خود آسیب ببیند به راحتی از عهده کار سالمند برآید؟ از ویژگی های پرستار سالمند باید قدرت روحیه بالای او باشد. وی باید شخصی مطمن مهربان دلسوز با شفقت و یا به زبان ساده تر همدم و همدل سالمند باشد. زیرا که بسیاری از سالمندان در دوران سالخوردگی نیازمند مراقبت های روحی و روانی مخصوص به خود نیز می باشند. زیرا که  به واسطه سنی که آنها در آن قرار دارند بسیاری از سالمندان احساس تنهایی و کم توانی و بی اعتنایی می کنند و خواستار و محتاج اعضای خانواده می باشند. شما سالمندتان را حساس تر از هر زمان دیگر می بینید. در خیلی از مواقع شاهد بهانه جویی های آنها خواهید بود مانند اینکه به پرستار سالمند اعلام می کنند که نیازمند پرستار نیستند و خود به تنهایی می توانند از عهده کارهای خود بر بیایند و یا تلاش هایی که می خواهند پرستار خود را بیرون کنند تا فرزندان خود مراقبت از آنها را بر عهده بگیرند.در این میان ویژگی های پرستار سالمند شما خیلی مهم است. اینکه فرد دارای صبر و حوصله زیادی باشد و بتواند با سالمند ارتباط مناسبی بگیرد. و با بهانه گیری های سالمند بار و بساط خود را جمع نکند و سالمند را تنها بگذارد.

ویژگی های پرستار سالمند

 

پرستار سالمند باید به چه چیزهایی حساس باشد؟

پرستار سالمند مانند پرستار کودک باید بداند که سالمندان نیز به مانند کودکان به زمان احتیاج دارند که یک فرد جدید به عنوان پرستار سالمند را در کنار خود بپذیرند. و بعد از گذشت مدت زمان مشخص حاضر نیستند بدون پرستار خود زندگی کنند. این به ویژگی های پرستار سالمند برمی گردد چه ویژگی های جسمی و چه روحی که بتواند به درستی در کنار سالمند باشد.

آیا شما تا به حال این سوال را از خود پرسیده اید که پرستار سالمندی که شما انتخاب می کنید و می خواهید استخدام نمایید باید دارای چه ویژگی های همخوان جسمس و روحی با سالمند شما باشد یا به عبارت دیگر ویژگی های پرستار سالمند باید چه چیزهایی باشد؟ که شما بتوانید با طیب خاطر پرستار سالمند را استخدام کنید؟

البته که پاسخ دادن به این پرسش آسان نیست. ما در این مقاله سعی کردیم به شما یک دید کلی در مورد اینکه ویژگی های پرستار سالمند باید چه باشد بدهیم.

اولین مورد که مهمتر از همه به نظر می رسد این است که شرایط جسمی پرستار سالمند باید با شرایط جسمی خود سالمند هم خوان باشد. مثلا ممکن است سالمند شما نیاز به بلند شدن یا نشستن با کمک داشته باشد. یا نیاز به پرستاری که بتواند با گرفتن زیر بغل او را بلند کند. به همین جهت اگر شخص دارای قدرت جسمی مناسبی نباشد نمی تواند به راحتی از عهده این کار بر بیاید و اگر فرد اشتباه کند ممکن است سالمند آسیب ببیند.

مورد دوم در زمینه مراقبت از سالمند و ویژگی های که پرستار سالمند باید داشته باشد این است که پرستار سالمند باید اطلاعات کافی و سواد مناسب در خصوص داروهایی که سالمند استفاده می کند را داشته باشد. زیرا که بسیاری از این داروهایی که سالمند مورد استفاده قرار می دهد باید به موقع داده شود و با دوز مشخص.

ویژگی های پرستار سالمند

دیگر ویژگی های پرستار سالمند باید چه باشد؟

از دیگرویژگی های پرستار سالمند باید این باشد که فرد منظفی باشد بدین معنی که نظافت شخصی خود و سالمند را به درستی انجام دهد. برخی از سالمندان از پوشک استفاده می کنند لذا پرستار سالمند باید در این زمینه همکاری های لازم را انجام دهد که سالمند دچار عفونت های مکرر نگردد.

از دیگر ویژگی های پرستار سالمند باید این باشد که خود از نظر روحی و روانی سالم باشد. این به چه معنی می تواند باشد؟  یعنی اینکه خود پرستار سالمند نباید افسرده باشد و یا خود دارای بیماری جسمی یا کم توان باشد. زیرا که سالمند به پرستاری احتیاج دارد که خود دارای روحیه بالایی باشد نه اینکه خود پرستار سالمند نیاز به مراقبت داشته باشد.

اگر شما خواهان اسکان پرستار سالمند در منزل هستید و یا اینکه دنبال استخدام پرستار سالمند شبانه روزی هستید؟ پرستار مورد نظر شما نباید خود فرزند کوچک در منزل داشته باشد که دایما خود درگیر آن باشد بلکه ترجیح و تجربه ما نشان داده است که سالمندان با افراد میانسال راحت تر کنار می آیند یا به عبارت دیگر بهتر همدم و همکلام می شوند.

ویژگی های پرستار سالمند

نظر سالمند در خصوص پرستار چه می تواند باشد؟

این درست است که شخص سالخورده ترجیح می دهد فرزندانشان به جای پرستار در کنار آنها باشد. آنها بهترین سال های زندگی خود را صرف بزرگ کردن و رشد فرزندان خود کرده اند و در زمان سالخوردگی توقع دارند فرزندان خود نیز برای آنها همین زمان و محبت را دریغ نکند ولیکن این امر چقدر ممکن است محقق شود؟ حتی اگر فرد سالخورده دارای فرزندی باشد که بتواند در کنار و همراه او باشد چقدر در زمینه مراقبت از سالمندان آموزش دیده است و می تواند نیازهای شخص سالمند را برآورده سازد؟

البته که سالمندان ترجیح می دهند باری بر دوش کودکان خود نباشند و از بودن در کنار آنها لذت ببرند. این موارد به خصوص در زمان هایی بیشتر نمود پیدا می کند که سالمند دچار بیماری های مانند آلزایمر یا پارکینسون می باشد یا جهت اجابت مزاج از پوشک استفاده میکند. آیا شما به عنوان فرزند شخص سالخورده چقدر توان روحی و جسمی جهت مدیریت این موارد را دارید؟ در اینجا هست که لزوم استخدام مراقب سالمند آلزایمری آموزش دیده خود را نمایان می سازد. و شما باید اطلاعات کافی در خصوص ویژگی های پرستار سالمند داشته باشید.

از دیگر ویژگی های پرستار سالمند بودن این است که اصول اولیه کار با سالمند را بلد باشد. بتواند بدخلقی و بی خوابی های او را تحمل کند. حداقل از حرکات ورزشی و تغذیه سالمندان اطلاع داشته باشد. از روی اجبار به کار پرستاری روی نیاورده باشد و … .

اگر ترجیح و تصمیم شما استخدام پرستار سالمند مجرب و آموزش دیده می باشد می تواند با کارشناسان موسسه پرستاری پرستار اول تماس بگیرید تا در اسرع وقت متعهدترین پرستار را در کنار سالمند خود داشته باشید. با ما تماس بگیرید.

 

موسسه پرستاری پرستار اول

 

چنانچه نیاز به مشاوره و راهنمایی در مورد خدمات پرستاری؛ دارید کارشناسان ما به‌ صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.