تاریخ انتشار: نوامبر 2, 2022نویسنده: دسته بندی: عمومی
علت بروز بیماری آلزایمر چیست؟

آیا می دانید علت بیماری آلزایمر چیست؟ یکی از بیماری های شایع در بین سالمندان آلزایمر است، که در اکثر مواقع افراد به دلیل عدم شناخت کافی از درمان و پیشگیری از آلزایمر جلوگیری می کنند.

بنابراین افراد باید در مورد این بیماری اطلاعات لازم را به دست بیاورند و با شناسایی علائم اولیه به موقع، به پزشک متخصص مراجعه کنند. در واقع زمانی که با علائم و نشانه های اولیه بیماری آشنایی داشته باشیم روند کنترل بیماری بهتر انجام میشود.

به همین علت در ادامه مطالب سعی کرده ایم اطلاعات لازم درباره ی علت بروز آلزایمر، علائم و درمان آن در اختیارتان قرار دهیم.

بیماری آلزایمر چیست؟

آلزایمر جز بیماری های عصبی محسوب می‌شود، که مرگ سلول های مغزی را در پی دارد، افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند، حافظه و نیروی شناخت خود را از دست می ‌دهند.

علائم پیدایش بیماری آلزایمر در افراد

بیماری آلزایمر در ابتدا علائم خفیفی دارد، اما با گذشت زمان شدیدتر می شوند، چند مورد از علائم شایع این بیماری عبارتند از:
مشکلات زبانی

از دست دادن حافظه

رفتار تکانشی غیر قابل پیش بینی
نشانه های این بیماری به مرور زمان پیشرفت می کند، بنابراین در صورت کنترل، کیفیت زندگی فرد بهبود می یابد. بیماری آلزایمر تهدید کننده تمام گروه‌های سنی است، اما اکثر افراد بالای ۶۵ سال و کسانی که سابقه خانوادگی دارند را درگیر میکند.

علت بروز آلزایمر چیست؟

طی تحقیقات انجام شده توسط پزشکان و روانشناسان هنوز علت بروز این بیماری به طور کامل مشخص نمی باشد، اما برخی از فاکتورهای اصلی آن عبارتند از:

  • سن بیش از ۶۵ سال
  •  ژنتیک
  •  سابقه خانوادگی
  • وجود برخی از ژن های خاص

لازم به ذکر است که این دلایل به طور صد در صد نمی باشند، اما نیاز به مراقبت را افزایش میدهد.

شایع ترین علائم بیماری آلزایمر

همانطور که مستحضر هستید آلزایمر یک بیماری پیشرونده است که با گذشت زمان آسیب‌های بیشتری را برای فرد در پی دارد، مهمترین علائم آن کاهش و از دست دادن حافظه می باشد.

علائم بیماری آلزایمر

علائم این بیماری به مرور زمان بروز می‌کند، اما اگر در فردی به سرعت نمایان شو،د نیازمند مراقبت‌های بیشتری است، که میتوان با استخدام پرستار بیمار در منزل روند بهبود بیماری را افزایش داد،

زیرا در صورت عدم مراقبت فرد دچار سکته مغزی خواهد شد. در ادامه مطالب چند مورد از مهمترین علائم بیماری آلزایمر بیان شده است، که پرستار سالمند موظف است با مشاهده هر یک از آنها سریعا به پزشک متخصص مراجعه کند:

  • اختلالات شناختی
  •  تکرار یک سوال یا مکالمه
  • از دست دادن حافظه
  • درک کمتر در تصمیم گیری
  •  مشکل در گفتار و نوشتار
  •  سرگردانی و گم شدن
  •  فراموش کردن مکان اشیا
  •  درک کمتر نسبت به ایمنی و خطرات احتمالی
  • مشکل آگاهی مکانی- فضایی
  •  ناتوانی در برقراری ارتباط
  • پرستاری از سالمند مبتلا به آلزایمر

همان طور که در مطالب قبلی نیز گفته شد آلزایمر یک بیماری عصبی و پیشرونده است که به مرور زمان علائم آن شدت می ‌یابد، متاسفانه هنوز هیچ روش درمان قطعی برای این بیماری شناخته نشده است.

اما پزشکان متخصص با استفاده از چند روش، این بیماری را کنترل می ‌کنند، تا فرد بتواند یک زندگی با کیفیتی داشته باشد، در صورت ابتلای سالمند به آلزایمر خانواده ‌ها می ‌توانند برای نگهداری از عزیزان خود به معتبرترین مرکز پرستاری مراجعه کنند و بهترین پرستار را استخدام کنند.

این موسسه تحت نظارت وزارت بهداشت مشغول به فعالیت شده است و در زمینه اعزام پرستار به منزل شخصی افراد سابقه چندین ساله دارد، بنابراین خانواده ها با خیال راحت می توانند پرستار بیمار در منزل را برای نگهداری از بیماران آلزایمری  خود استخدام کنند.

این افراد در زمینه نگهداری از سالمند و بیماران مبتلا به آلزایمر اطلاعات لازم را فرا گرفته اند و می توانند به بهترین نحو ممکن است از  بیماران مراقبت کند.

سخن پایانی

بیماری آلزایمر یک بیماری پیشرونده است که با گذشت زمان زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، بنابراین باید درباره این بیماری اطلاعات لازم را دانست تا در صورت بروز بتوان آن را کنترل کرد، به همین علت ما در مطالب بالا سعی کردیم اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهیم تا آگاهی کافی درباره این بیماری را به دست بیاورید.

لازم به ذکر است که اگر خانواده ها برای نگهداری از بیمار مبتلا به بیماری آلزایمر قصد استخدام پرستار در منزل را داشته باشند، می توانند با تجربه ترین افراد را در بهترین موسسه پرستاری با مقرون به صرفه ترین هزینه استخدام کنند و به سایر امورات زندگی خود رسیدگی کنند.

چنانچه نیاز به مشاوره و راهنمایی در مورد خدمات پرستاری؛ دارید کارشناسان ما به‌ صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.