آدرس :

سعادت آباد، سرو غربی، بخشایش،بهار سوم، پلاک ۳۹

گوش درد و تمام‌نکات مربوط به آن در افراد

گوش درد چگونه بوجود می آید؟

گوش درد بیماری شایعی است که محل درد گوش فرد بیمار است. در اکثر موارد این بیماری در کودکان خردسال و یا سنین بالاتر شایع می‌باشد؛ اما ممکن است این نوع بیماری در بزرگسالان هم به وجود آید.

بعضی مواقع درد در ناحیه یک گوش احساس می شود، اما گاهی نیز دو تا گوش درگیر درد خواهد شد  که برای درما آن، انواع راهکارهای خانگی و درمان‌های پزشکی وجود دارد.

گوش درد چگونه بوجود می آید؟

 علائم گوش درد

علایم گوش درد در بزرگسالان کم‌تر از کودکان می‌باشد بزرگسالان معمولا با علائمی نظیر کم شنوایی یا خارج شدن مایه ای زرد رنگ از گوش روبرو هستند اما در کودکان این علائم چند برابر می‌باشد؛ برای مثال بی‌قراری‌های زیاد، کشیدن گوش، خارش اطراف گوش، تب و غیره است.

دلایل گوش درد

علت‌ رایج گوش‌درد می‌تواند عفونت گوش باشد، عفونت می‌تواند در گوش خارجی و یا در گوش میانی رخ دهد؛ که در گوش خارجی با حمام کردن و آب رفتن درون گوش و یا این‌که با دست فشار دادن به دهانه گوش، استفاده از وسایل هایی مانند گوش پاکن و فرستادن آن ها درون گوش، ممکن است که گوش خارجی شما در معرض خطر قرار بگیرد و دچار عفونت‌های گوشی شود.

دلیل عفونت گوش میانی می‌تواند، رشد باکتری‌های ناشی از عفونت‌ در پشت پرده گوش به وجود آنده و گوش میانی شما را در خطر بیندازد  که این نوع بیماری های مربوط به گوش‌درد قابل درمان بوده  و با استفاده از دارو بدون عمل جراحی در بیشتر اوقات درمان می‌شوند.

راهکارهای خانگی برای درمان گوش درد

برای درمان گوش‌درد در منزل می‌توانید حوله و یا پارچه نرمی را گرم کرده و بر روی گوش خو بگذارید گوش درد برای مدتی تسکین می یابد. بهتر است قبل از حمام پنبه ای را با روغن زیتون و با کنجد چرب کرده و در دهانه گوش قرار دهید تا هنگام حمام آب وارد گوش شما نشود؛ زیرا آب می‌تواند باعث عفونت شده، وقتی شما احتیاط های لازم را برای جلوگیری از ورود آب به درون گوش می کنید گوش بسیار کم تر، دچار مشکل و دردهای میانی می‌شود.

بعد از اتمام حمام یا شنا در استخرها، باید حتماً گوش خود را کاملاً خشک کنی،د خشک شدن گوش برای کاهش درد خیلی تأثیر دارد. اطراف گوش و تا حدی که می‌توانید داخل گوش را خشک کنید ولی اصلاً از گوش‌پاک‌کن و سایر وسایل نرسومی که برای پاک کردن درون گوش فرو می برند، استفاده نکنید که به پرده گوش آسیب می‌رساند و گوش را با مشکلات زیادی روبرو می کند و در بعضی مواقع حتی درد زیاد، باعث ناشنوا شدن بیمار می‌شود.

راهکارهای خانگی برای درمان گوش درد

اهمیت گوش درد

دردهای گوش را باید جدی گرفت تا باعث ناشنوایی نشده و یا کار به جاهایی کشیده نشود که با عمل‌های جراحی هم نتوان آن را درمان کرد. پس اگر شما و اطرافیان گوش‌درد داشته و یا یکی از علایم آن را دارید، باید به پزشک مراجعه کنید و از طریق متخصصان گوش و حلق و بینی آن را درمان نمایید.

اکثراً در موارد ساده مانند عفونت‌های کم یا گوش دردهای خفیف با آنتی‌بیوتیک و یا قطره‌های گوشی این نوع بیماری‌ها تحت درمان قرار می‌گیرد و در دوره‌ای کوتاه و کم‌تر از دو هفته با تجویز داروهای پزشک این گوش‌درد درمان شود.  اما در بعضی مواقع عفونت ها و سایر مسائل به پرده گوش و یا گوش میانی آسیب‌های شدید رسانده اند که این موارد فقط با عمل جراحی درمان می‌شود.

درد گوش میانی

عفونت گوش میانی، علاوه بر درد گوش باعث سرگیجه می‌شود. در برخی مواقع، فرد با این‌که هیچ علایم گوش دردی نداشته دچار سرگیجه می‌شود.

سرگیجه هایی شدید که فرد بیمار ترجیح می‌دهد سر خود را اصلاً تکان ندهد، سرگیجه هایی که حتی اگر سر خود را روی بالش بگذارید با تغیر جهت به سمت چپ و راست با آن روبرو می شوید و دوباره سرگیجه به سراغ شما می‌آید و به‌ طور عجیب حتی در خواب این سرگیجه تو را مورد اذیت قرار می دهد.

سرگیجه به دلیل عفونت گوش میانی بوده که با مراجعه به پزشک متخصص و مصرف خشک کننده‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها این عفونت برطرف شده و با برطرف شدن عفونت، سرگیجه ها نیز به طور کامل از بین می روند. گاهی برای درمان اثر بخش گوش میانی به خدمات پرستاری نیاز است.

کلام آخر

شما در این مطلب با درمان اسهال با روشهای فوری و خانگی آشنا شدید؛ در صورتیکه نیاز به ارائه خدمات پرستاری، اعزام پرستار و یا استخدام پرستار کودک، پرستار بیمار، پرستار سالمند و پرستار در منزل دارید می توانید از موسسه پرستاری پرستار اول نسبت به این موضوع اقدام کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
شما چه فکر میکنید !

نظرتان را در فرم زیر بنویسید و برایمان ارسال کنید

( بدون نظر )

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی