تاریخ انتشار: اکتبر 28, 2018نویسنده: دسته بندی: کودک
راهکارهای تربیتی برای کودکان لوس

کودک لوس به چه کسانی گفته می شود؟ آیا شما هم با کودکانی مواجه شده اید که به معنی واقعی کلمه لوس  هستند و هر کاری را که دوست دارند بدون گوش دادن به هیچ کدام از حرف های والدین خود انجام می دهند؟ آیا می توان گفت که بهترین راهکارهای تربیتی کوک لوس ؛ می تواند تنبیه باشد و یا پرستار کودک و والدین کودک لوس می بایستی از راهکارهای دیگری استفاده کنند؟ لازم است بدانید که  شما به عنوان مادر، پدر و یا مراقب کودک که پرستاری از کودک را بر عهده دارد؛ می بایستی  بدون انجام تنبیه، کودک را اداره کنید و این نوع از تربیت می تواند  بهترین نوع تربیت کودک شما می باشد.

کودک لوس

کودک لوس: چرا کودک لوس می شود؟

بی تابی و مسئله لوس شدگی در کودکان، یک مسئله ارثی نیست. یعنی اینکه کودک لوس به دنیا نمی آید. بلکه در درجه اول اینکه کدام یک از کودکان را لوس بنامیم یانه؟ به نگرش ها و شخصیت خانواده بستگی دارد. بی شک خود پدیده  لوس شدگی کودکان؛  برای رشد شناختی و اجتماعی کودکان می تواند مضر باشد. در این شرایط، وظایف اصلی به عهده پدر و مادر و فردی که پرستاری از کودک را بر عهده دارد؛ می باشد. محیط خانوادگی نباید کودک را خودخواهانه به بار بیاورد، بلکه باید تلاش کند او را مطابق با شرایط طبیعی زندگی وفق دهد.

در این میان، عوامل متعددی می تواند باعث تکبر کودک  شود، عواملی مانند ثروت پدر، شغل و جایگاه پدر و مادر و دیگر موارد. البته باید شما سعی کنید تا کودک تحت شعاع همچین مسائلی قرار نگیرد چون موضع گیری در مورد همچین مسائلی باعث غرور کاذب در کودکان شده و این خود باعث  لوس شدگی کودکان می شود. یعنی می تواند یکی از دلایلی باشد که کودک لوس به بار می آورد. اما اگر در کودک تمایل به  لوس شدگی را می بینید باید یک راه مناسب برای هدایت کودک به حالت معمولی از طرف خانواده پیدا گردد. لازم به ذکر است که شخصیت کودک تحت تاثیر این موارد قرار می گیرد و شما می توانید عدم رشد شخصیت  مناسب سن را در انها  ببینید. می توانید کودک لوس را ببینید که خود رفتار شما سبب تربیت نامناسب او شده است.

در این میان اگر بخواهیم نتیجه گیری کنیم ، در سنین پایین کودکان می بایستی  احساسات مثبت نگری را در آنها به وجود آوریم  و همچنین ضروری است که اشتباهات آنها را جلوی دیگران و به حالت تحقیر گوشزد نکنیم. کودک لوس هرگز تنها با توجه لوس نمی شود بلکه در برخی از مواقع با رفتار نادرست والدین نیز کودک لوس تربیت می کنند.

پدر و مادر نباید به هیچ عنوان به کودکان خود فضا و آزادی های بی حد و حصر و بدون اعمال هیچ گونه مقرراتی بدهند و در مقابل خطاهای آن باید عکس العمل  های منطقی نشان دهند و نباید تمامی درخواست های بی منطق  کودکانشان را به جا بیاورند. این کار یعنی شما کودک لوس تربیت می کنید. شما حتی اگر اقدام به استخدام پرستار کودک کرده اید

کودک لوس

برخود با کودک لوس افراد فامیل چگونه باید باشد؟

به عنوان پرستار کودک باید بدانید که حتی اگر کودک مقصر بوده باشد و یا خطایی را مرتکب شود باید با محبت و منطقی و در عین حال با قاطعیت با کودکان برخورد گردد و نه اینکه کودک احساس کند که والدین با او خصومت دارد.

البته در بسیاری از مواقع دعواهای کودکان با یکدیگر، به صورت یک مسئله مناقشه برانگیز بر می آید و خانواده ها به دلیل دعوای بچه ها با یکدیگر دچار مشک می شوند و  هر کدام حاضر نیستند که  مسایل کودکان خود را با طیب خاطر حل کنند.این نگرش اشتباه والدین، کودکان را بی تاب به بار آورده و باعث ضربه رساندن به خود و دیگران می شوند. به خاطر همین مسئله، خیلی از خانواده ها به خاطر فرزندانشان از دیگر فامیل ها قطع ارتباط  کرده و نسبت به دیگران و همسایگان با خصومت رفتار می کنند. به همین دلیل والدین باید در تربیت کودکان خود در این مسائل بیشتر دقت کرده و وقتی کودکان خود کارهای ناشایستی انجام می دهند تذکر بدهند.

کودک لوس: وظایف پدر در تربیت کودکان چیست؟

در تربیت کودکان، وظایف پدر بسیار پررنگ تر می باشد. بعضی از پدران هم وجود دارد که کودکان خود را بدون هیچ دلیلی مورد ضرب و شتم قرار می دهند. این در حالی است که کتک  و تنبیه جسمانی می تواند در ذهن کودکان یک احساس ناکامی به وجود اورد و یا کینه نسبت به تنبیه کننده را نیز سبب شود. در بسیاری از زمان ها بین پدر و مادر نیز بر سر تربیت کودک اختلاف پیش می آید. در این شریط پدر خطای کودک را می خواهد بقبولاند ولی مادر به دلیل قلب مهربانش نمیتواند همچین چیزهایی را تحمل کند. البته لازم است که با شما بگوییم شما به عنوان پدر و ماد می بایستی قبل از هر کاری بر سر تربیت کودک خود توافق حاصل کنید. مشاجرات و رفتارهای نامتناقض والدین در مقابل کودک خود به آسیب بیشتر می انجامد. در این مواقع پدر و مادر باید قبل از اقدام هرکاری  در مورد رفتارهای خود در در زمینه ی تربیت کودکانشان  بحث کنند. یعنی هر پدر و مادری باید روحیات فرزندان خود را درک کنند و نسبت به آن به تربیت کودکان خود بپردازند.

این یک فکر اشتباه است که کودک با تنبیه می تواند تربیت بشود. کتک زدن هم می تواند از لحاظ رفتاری و هم از لحاظ جسمی خطرناک باشد. تمام رفتار خوب و بد کودکان، سبب های روانی دارد. رفتارهای نادرست کودکان می تواند دلایل متعددی داشته باشد بسیاری از این رفتارها منشاء مشکلات دیگری می تواند باشد. یعنی به صورت تصادفی ایجاد نشده اند بلکه حاصل مشکلات دیگر کودک و همچنین تربیت ناصحیح کودک می باشد. کودک لوس به صورت مادرزادی به وجود نمی آید بلکه بیشتر نتیجه تربیت ناصحیح والدین می باشد.

کودک لوس

آیا استفاده ار تنبیه های جسمی در تربیت کودکان موثر است؟

مشکلات رفتاری کودکان؛ با کتک و تنبیه های جسمانی، به هیچ عنوان از بین نخواهد رفت و به همین دلیل هم هیچ فایده ای نخواهد داشت. تا زمانی که علت وقوع رفتار نادرست کودکان از میان برداشته نشده است انتظار دست کشیدن کودک از رفتارهایش را نباید داشته باشیم.  کودکانی با کتک بزرگ شده باشند به طور مخفیانه به رفتارهای بد  و مخرب خود ادامه می دهند. ضرب و شتم حتی باعث می شود که کودکان دیگر به بزرگان خود احترام نگذارند و همچنین سبب می شود که همه ی گناه ها و کارهای اشتباه کودک مخفی بماند.

بهترین گزینه برای تربیت کودکان، عشق ورزیدن، صبور بودن و یک الگوی مناسب بودن است. در تربیت باید از سرد بودن های طولانی مدت دوری کرد و مشکلات را به صورت آرام و با ملایمت حل کرد. در این صورت والدین در دل کودکان خود قرار گرفته و می توانند به نحو احسن در تربیت کودکان خود قدم بگذارند.

موسسه پرستاری

 

چنانچه نیاز به مشاوره و راهنمایی در مورد خدمات پرستاری؛ دارید کارشناسان ما به‌ صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.